Let op: Je bent offline. Om InTalk te gebruiken heb je een internetverbinding nodig.
Logo InTalk
InTalk

Hoofdmenu

Nog geen resultaten
Probeer een andere zoekterm

Verhalen door Andrea Bijen

Portret Janneke
Janneke
Als Jannekes man de diagnose Alzheimer krijgt, geeft zij een feest. Om... Als Jannekes man de diagnose Alzheimer krijgt, geeft zij een feest. Om te laten zien: we zijn nog steeds dezelfde mensen. Maar ook om vrienden te vragen wie er wil helpen. Want Janneke wil haar man zelf verzorgen, in hun eigen huis. En dat lukt, dankzij hulp, maar ook dankzij de levenskunst van Janneke.
Portret Jaap
Jaap
Jaap krijgt al vroeg in zijn leven te maken ingrijpende gebeurtenissen... Jaap krijgt al vroeg in zijn leven te maken ingrijpende gebeurtenissen. Niet eten helpt hem om zichzelf te verdoven. Een ‘wereldrecord aan maag-darmfoto’s’ levert geen verklaring op voor Jaaps gewichtsverlies en het overgeven en Jaap houdt zijn eigen idee over wat er aan de hand is verborgen. Of het wordt, als hij zich...
Portret Mijke
Mijke
Als kind heeft Mijke extreme angst voor honden,  als puber vermijdt ze... Als kind heeft Mijke extreme angst voor honden,  als puber vermijdt ze school en als jonge vrouw is ze maanden thuis en durft zelfs de deur niet open te doen. Toch gaat Mijke op reis naar Kaapverdië en start haar eigen coachingsbureau. Want angst maakt deel uit van haar leven maar beheerst haar niet.
Portret Mariska
Mariska
Als Mariska corona krijgt, is ze even goed ziek, maar wil al snel het... Als Mariska corona krijgt, is ze even goed ziek, maar wil al snel het dagelijkse leven weer oppakken. Nu, maanden later, blijkt dat nog steeds niet zo eenvoudig. De effecten van de ziekte ijlen na, trekken een wissel op haar relatie en bepalen dagelijks haar doen en laten.
Portret Najat
Najat
Najat is ondernemer, moeder van drie jonge kinderen en 39 jaar als zij... Najat is ondernemer, moeder van drie jonge kinderen en 39 jaar als zij borstkanker krijgt. Een zware en intensieve behandeling volgt. Maar ook een tijd van bezinning en reflectie. De nabijheid van haar gezin, familie en Allah geven haar kracht en helpen haar betekenis te geven aan deze periode.