Let op: Je bent offline. Om InTalk te gebruiken heb je een internetverbinding nodig.
Logo InTalk
InTalk

Hoofdmenu

Nog geen resultaten
Probeer een andere zoekterm

Verhalen door Constant Hoogenbosch

Portret Monique en Jesse
Monique en Jesse
Totaal onverwacht verliest Monique op 2 december 2003 haar zoon Merlij... Totaal onverwacht verliest Monique op 2 december 2003 haar zoon Merlijn. Jesse, toen 9 jaar oud, moet vanaf die dag zijn broer missen. Samen én ieder op zijn eigen manier verwerken ze dit verlies. Ze vertellen wat de dood van Merlijn betekent in hun leven.
Portret Renée
Renée
Hoogsensitiviteit bestaat! Dat is de overtuiging van Renée. Al jaren k... Hoogsensitiviteit bestaat! Dat is de overtuiging van Renée. Al jaren kampt ze met lusteloosheid en huilbuien. Ze vertelt over haar eigenzinnige zoektocht naar antwoorden en steun.
Portret Moniek
Moniek
Moniek stapt verliefd en vol vertrouwen in een relatie. Maar die relat... Moniek stapt verliefd en vol vertrouwen in een relatie. Maar die relatie put haar langzaam maar zeker uit door de eisen die haar vriend aan haar stelt. Ze raakt zichzelf helemaal kwijt. Inmiddels heeft zij zichzelf herpakt en hervonden en kan met de nodige zelfreflectie terugkijken.
Portret Sonja
Sonja
Iedereen vergeet wel eens wat, maar bij Sonja gaat het van kwaad tot e... Iedereen vergeet wel eens wat, maar bij Sonja gaat het van kwaad tot erger. Ze is 53 als zij de diagnose Alzheimer krijgt. Sonja post het bericht direct op facebook. Haar openheid en positiviteit zijn tekenend voor de manier waarop zij omgaat met Alzheimer in haar leven.
Portret Melanie
Melanie
Melanie is moeder van twee zoons. Haar jongste zoon Max heeft het synd... Melanie is moeder van twee zoons. Haar jongste zoon Max heeft het syndroom van Down. De zorg voor Max zet haar voor een stevige uitdaging: Hoe houd ik balans in mijn leven?